Dorpgolf

De basis van Tafelronde Bodegraven is dat we een groep vrienden zijn die van elkaar leren en elkaar ontplooien. Uiteraard doen we ook veel leuke en gezellige dingen met elkaar. Maar door middel van diverse fundraisers proberen we ook wat te betekenen voor de mensen om ons heen. Dit kan lokaal zijn, maar soms ook internationaal.

Dorpgolf (www.dorpgolf.nl) is 1 van die Fundraisers uit onze koker.

De oorpsprong van dit idee ligt in 2010, ruim 1 jaar later was het zover. Een deel van het centrum van Bodegraven werd afgesloten en ingericht als Golfbaan. Holes in de Marktstraat, een hole in het Rosarium en zelfs een hole in de oude Eminent fabriek. Uniek!

De dag werd een enorm succes en er werd een mooi bedrag opgehaald voor Stichting Hevas (www.hevas.eu)

De reacties waren fantastisch, iedereen had het enorm naar zijn zin. Het was prachtig om te zien dat een groot deel van Bodegraven was getransformeerd tot een golfclub! De dag werd afgesloten met een barbeque op het terras bij de Buren van de Raad.

In 2012 werd het idee nogmaals uitgewerkt, andere holes, nog meer uitdaging. Dat jaar zamelde wij geld in voor de Oude Zustertuin. De glijbaan welke links achterin op het voetbalveld staat, is mede door onze donatie gerealiseerd. En 3 keer is scheepsrecht! In 2013 deden we het nog een keer! Dit jaar ging het geld naar onze zustertafel in Bloemfontein (ZA). Het mooie aan deze editie was dat er zelfs deelnemers uit Zuid-Afrika meededen! Het geld is daar gebruikt om een opvanghuis te bouwen voor kinderen in de Townships. In 2015 zijn 2 leden van onze tafel zelf gaan kijken hoe het geld daar besteed is.
Heeft u vragen over dit serviceproject dan horen wij graag van u.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht